Friday, 16 December 2011

Seluar Dalam

lama giler tak update blog ni.. nak kata busy tak juga.. kata takde idea nak buat post pun tak juga.. mungkin senang cerita aku malas nak update.. haha.. btw, aku tengah bercuti sekarang ni.. tu pasal kot aku malas nak update blog ni.. cuti biar buat cara bercuti.. hehe

sekarang ni aku berada di kampung aku.. baru habis study.. so, aku akan berada di kampung untuk tempoh yang agak lama sementara menunggu result exam keluar.. 

nak dipendekkan cerita, kalau aku balik kampung ada perkara yang sudah menjadi satu kebiasaan untuk berlaku.. aku tanya pada korang semua, pernah tak seluar dalam kamu pada mulanya banyak, tapi lama kelamaan semakin berkurang? haha.. macam ni, jika aku balik kampung, stok seluar dalam aku selalu je semakin berkurang.. tak tahu kenapa.. contohnye hari ni kita pakai dua, tapi yang datang balik cuma satu.. bila hari-hari, semakin berkurang lah.. 

emak aku cuci baju setiap hari, tapi kalau bab nak melipat baju biasanya dia akan tunggu untuk beberapa hari dulu.. baju-baju yang sudah dijemur tu akan dikumpulkan dalam satu bakul besar.. pasal seluar dalam ni pula, aku pun tak tahu macam mana boleh berkurang.. tapi bila aku balik kampung je, perkara ni selalu berlaku.. mungkin dah tercampur seluar dalam bapa aku kot kat bilik dia..

bila menyedari perkara ini, aku pun buat lah preparation.. tambah stok seluar dalam dengan membeli seluar dalam baru.. haha.. 

sebenarnya apa yang aku ingin sampaikan adalah perkara ini.. kamu tahu aku jenis orang yang macam mana.. kamu mesti faham apa yang aku akan rasa jika aku pergi ke ruangan tempat membeli seluar dalam di kedai.. bila melihat disekitar kamu ada gambar-gambar lelaki seksi.. dapat tak kamu bayangkan macam mana perasaan aku? hehe.. satu perasaan yang agak kurang selesa sebenarnya buat aku... 

apa yang kamu akan rasa jika kamu seorang yang suka lelaki padahal kamu sendiri adalah lelaki pergi ke tempat jual seluar dalam? untuk aku, sejujurnya jantung aku berdegup kencang.. hati tak keruan.. kadang-kadang aku tak pasti apa tujuan aku sebenarnya.. nak beli seluar dalam or tengok benda lain? hehe..  kamu mesti faham macam mana kan?

sejujurnya, dulu aku pernah beli seluar dalam sesuatu jenama sebab kat kotak seluar dalam tu ada lelaki yang jenis yang aku suka.. haha.. X-D.. then pada malamnya.... hehe.. takleh nak cakap.. haha.. 

tapi, tu dulu-dulu lah.. sekarang ni dah lain.. aku sekarang ni boleh rileks je.. pasal nak beli seluar dalam, aku just pilih randomly je.. tengok design seluar dalam tu macam mana.. pelik ke tak.. warna macam mana.. kalau ok, aku beli.. tak memilih sangat.. sama lah macam dua hari lepas bila aku nak tambah stok seluar dalam aku yang semakin berkurangan di rumah.. haha... aku just ambil ramdomly je... 

itu lah yang aku rasakan jika aku nak beli seluar dalam... beli seluar dalam sebab kat kotak dia ada lelaki yang body cantik-cantik.. haha.. tapi tu dulu-dulu lah.. sekarang ni dah lain.. aku dah tak cerewet sangat.. X-D








# ada dua jenis lelaki.. ada yang suka pakai boxer, ada yang suka pakai seluar dalam... tapi aku jenis yang suka pakai seluar dalam.. bagi aku, pakai boxer ni macam loose sangat.. entah lah kenapa.. aku just rasa macam tu..

10 comments:

  1. Hahah gila...leh macam tu lak...Ni mesti ada kes orang curi suar dalam ko ni...

    ReplyDelete
  2. entah.. memang slalu jd mcm tu.. klu balik kpg je, mesti je kena tambah stok seluar dalam baru.. siapa pula nk ambil seluar dalam aku? haha

    ReplyDelete
  3. aku pun mcm tu jugak...ciri2 PLU ni dia suka beli spender, sedangkan spender msh banyak lagi..then paztu beli pulak yang branded semua, RENOMA, BYFORD, KICKERS, SODA, PLAYBOY and etc..sedangkan budak2 STR8 semua ni seluar dalam diorang cikai2 jer..siap ada lobang lagi kt belakang..ahaks..

    Bercerita berkenaan seluar dalam vs boxer, aku guna dua2..kalo aku pakai seluar jeans aku akan pakai boxer, kalo aku pakai seluar slack aku pakai spender..biasa aku kalo dekat bilik aku akan pakai boxer jer and tdo pun pakai boxer..seluar dalam tu ikut lah..kalo aku boring pakai boxer aku akn pakai spender, tp yg pasti aku tak akan pakai boxer bila pakai seluar yg kain dia lembut terutamanya baju melayu, seluar slack, atau pun track suit..faham2 jer lah..kalo tiba2 naik stim cam ne nak cover line? hahah

    ReplyDelete
  4. haha.. aku rasa memang betul lah.. ada PLU siap ada brand sluar dalam kegemaran sndiri.. tp aku x mcm tu lh.. dulu2 aku just pilih sluar dalam yg kat kotak ada gambar 'bagus'.. kah kah.. X-D tp skrg ni aku just main pilih je...

    tu pasal lah aku x suka boxer.. klu nk stim tu susah nk cover.. x secure.. haha.. dulu aku stay kat asrama, budak lelaki lain ada yg suka pakai boxer.. jln2 kat asrama pakai boxer.. kdg2 tu aku x faham lh mcm mana dorg boleh rileks je jln2 pakai boxer tp waktu tu mereka tgh stim.. aku memandang pun (terlihaat okay..) jd takut.. haha

    ReplyDelete
  5. biasa la...skg sumer suar dalam branded... tak kan nak pakai cikai2 plak... apa bareng...selekeh je

    ReplyDelete
    Replies
    1. btul tu, aku pun suka pilih jenama yg baik pun boxer aku

      Delete
  6. Gay jujur setia xcurang xam,kuala kangsr,perak umu 33tahun.muah kol 01131738006 xam gay lembut i love u gay ...

    ReplyDelete